Winkel Groningen

Wij verkopen beleving; en zelfs helemaal gratis !

In een tijd van groeiende online-shopping zijn wij naast onze webshop juist supertrots op onze meer dan uitstekend lopende fysieke winkel. Wij vinden de fysieke winkel nog altijd de basis van het uiteindelijke succes en het dagelijkse werkplezier. Hier kun je je immers ook niet verstoppen achter een beeldscherm of op een ‘achteraf gelegen zolderkamertje’’ maar zorgt de online winkel voor ons enkel en alleen als verlengstuk van de fysieke winkel. Onze fysieke winkel vindt u in de Folkingestraat 22, in hartje centrum van Groningen. Het is een stijlvol stukje Groningen met veel verborgen kunst en galeries. Je vindt hier onder meer antiquairs en kunst, interieurdesign en alle facetten van lifestyle. In 2014 werd de Folkingestraat zelfs nog uitgeroepen tot de Leukste winkelstraat van Nederland! Geen eenheidsworst dus aan winkels met landelijk bekende namen zoals je die in elke stad in Nederland vandaag de dag tegenkomt. Dat maakt shoppen pas echt leuk! Toch?

 

”Het Kadocafe” is een combinatie van kado artikelen & theespecialiteiten. Het is eigenlijk een ‘gimmick snoepwinkel’ voor iedereen die op zoek is naar iets origineels en/ of liefhebber is van thee. De enorm diepe winkel is door de geheel open entree vanaf de straat makkelijk toegankelijk en uiterst uitnodigend . U krijgt bij ons gelijk een soort van thuisgevoel... en geloof ons, u komt ogen tekort als u de winkel binnenloopt. Er is een groot aanbod aan originele en betaalbare woonaccessoires en zogenaamde hebbedingen die voor de regio veelal uniek zijn. Telkens weer zult u nieuwe artikelen zien aangezien wij het assortiment gedurende de seizoenen voortdurend wisselen en we voortdurend inspelen op de nieuwste trends in de markt. Ons advies daarom is dus ook om niet te aarzelen iets te kopen mocht u iets leuks zien want een grote kans dat het er bij een eventueel volgend bezoek niet meer is... 

Naast de vele woonaccessoires zijn Groninger streekproducten een belangrijk onderdeel bij ons maar dan wel in de breedste zin van het woord. Niet alleen typisch Groningse lekkernijen zoals bijvoorbeeld swienekeutels of pfeerdemiddel likeur kunt u hier vinden maar ook onderscheidende sieraden, kaarten, kaarzen, kalenders van zeer talentvolle kunstenaars uit de regio.

Elk jaar wordt  van begin oktober tot aan kerst is de winkel volledig omgetoverd in kerstsferen en dan is een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard.

  Theeliefhebbers opgelet!!! want onze absolute eyecatcher in de winkel is ‘De Theekast van Groningen’ , die u  helemaal achterin onze winkel vindt. Hier staat het grootste losse theeassortiment van Noord-Nederland gepresenteerd met meer dan 350 soorten voorverpakte losse thee. De soorten groen, geel, zwart, wit, vruchten, kruiden en rooibos; het is er allemaal... Deze enorme theekast is met recht de grootst gevulde theekast van Noord-Nederland en daar zijn we dan ook reuzetrots op. Verder vindt u in deze kast een groot aanbod aan thee gerelateerde zaken zoals theeserviezen en vele toebehoren.

Onze Tip: ‘De Droom van Groningen’ thee moet u echt eens hebben geprobeerd. Een uniek door ons samengestelde zwarte theemelange.

 

Niet alleen zien en ruiken…. maar ook een ’Take Away Tea’ behoort inmiddels tot de mogelijkheden bij ons. De Groningse studenten zijn er in ieder geval gek op…

 

Zien we u binnenkort een keer voor gratis beleving in onze winkel……?

Tot gauw.

© 2019 - 2024 Het Kadocafe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel